шепотът на

природата от

карлово

Съчетаваме продукти за грижа за кожата от изключително качество с изживяване, за което никога не сте мечтали преди. Вярваме в ~ силата на красотата ~, която е причината поради която съществуваме.

Bestsellers

Skincare for the hyper-educated

Грижа за кожата

от розовата долина

Gifts

from

Nature

Whether you’re looking for make up gifts for skin care sets, you’ve found the right place.

Jolie Is all about natural ingredients, we are ~ 100% ~ transparent about the origin of all the ingredients that we use in our products.

   Семейството

   Сгушени в полите на Розовата долина, регион, който шепне своите тайни за семейство изпълнено с много любов и хармония. Заобиколени от местните билки и цветя на региона, всяка от които е известна със своите уникални предимства за грижа за кожата, нашето семейство се научи да използва тези естествени съставки, създавайки продукти, които са не просто ефективни, но и разказват историята на нашият край.

   Нашият ангажимент за качество се простира отвъд границите на фабриката. Придържайки се към най-високото Производствените стандарти на ЕС, марката гарантира, че всеки продукт е безопасен и ефективен. Тази отдаденост на съвършенството е обещание от семейство на своите клиенти – a обещание за чистота, ефикасност и грижа.

   Only natural ingredients

   In developing our products, we use the best that ~ nature has ~ to offer and through the latest technology, transform it into luxurious formulas.

   NO ADDED FRAGRANCE

   SULPHATE FREE

   GLUTEN-FREE

   CRUELTY-FREE

   Get to ~

   know us

   You might also like